Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mikulášská nadílka pro čtenáře Vysočina-news.cz

/
/
/
818 Zobrazení



Redakce online deníku Vysočina-news.cz přichází s malým dárkem pro čtenáře. Ti si mohou nechat posílat prostřednictvím e-mailové pošty každodenní přehled článků portálu.

Od soboty 5. prosince je dispozici jednoduchá registrace na dvou místech titulní stránky. K přihlášení mohou čtenáři použít buď registraci vpravo nahoře pod Vyhledáváním, nebo dole v patě stránky v černém poli vpravo.

Aktualizace 8. 12. 2020, 13.30:
V současné době řešíme problém zobrazování obrázků v newsletteru v e-mailech registrovaných na portále Seznam.cz. Máme od nich poslední vyjádření: „Situaci jsme v den nahlášení předali týmu vývoje, který se jí zabývá. Jakmile dostaneme nové informace a zjištění od vývoje, informujeme Vás o výsledku. V tuto chvíli se zdá, že při pokusu o stažení obrázků dochází na při komunikaci k timeoutu, ale ještě čekáme na potvrzení a upřesnění, zda jde o timeout kvůli pomalému výdeji obrázku ze serveru, kde je uložen, nebo při zpracování na naší straně.

Problém lze vyřešit registrací e-mailu od jiného provozovatele (Centrum.cz, Gmail.com,…), kde problémy se zobrazením nejsou. Kliknutím na článek se také přímo dostanete na portál Vysočina-news.cz.

Přihlášení k odběru novinek vpravo nahoře


Stačí zadat e-mailovou adresu a následně potvrdit e-mail, který přijde do e-mailové schránky. Každý den v 6.00 se ke čtenářům dostane denní výpis za uplynulých dvacet čtyři hodin.

  • Facebook
  • Twitter