Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mikulášská mašinka vyjede o víkendu na Chotěbořsku

/
/
/
685 Zobrazení



V sobotu 30. listopadu vyjede z Chotěboře tradiční Mikulášská mašinka, vlak, který všechny malé i velké doveze na Andělskou stezku a do pekla za čerty.

Ve vlaku platí speciální jízdenky, které jsou v Chotěboři k zakoupení před nástupem do vlaku, jednotlivá jízdenka stojí 50 Kč, skupinová pro čtyři osoby 150 Kč. Dětští účastníci na zpáteční cestě za odměnu od Mikuláše obdrží dárek. Mikulášská mašinka bude z Chotěboře odjíždět ve 12.55, 14.45 a 16.00 a zhruba za hodinu až hodinu a čtvrt se vláčkem zase vrátíte do Chotěboře.
V provozu také bude bezplatný Andělský autobus, který z náměstí a od parku Václava Fialy pojede na nádraží v Chotěboři. Z náměstí bude vyjíždět vždy 30 a 15 minut před odjezdem každého spoje Mikulášské mašinky a po návratu vláčku nabídne také cestu zpět z nádraží.
S podporou města Chotěboře a sponzorů akci pořádá Junior DDM-SVČ Chotěboř a Spolek přátel železnice v Chotěboři. Partnerem akce je společnost Arriva Východní Čechy, a. s.

  • Facebook
  • Twitter