Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mezinárodní den průvodců se po pauze vrací do ulic Jihlavy

/
/
/
572 Zobrazení



V sobotu 26. února se Katedra cestovního ruchu Vysoké školy polytechnické Jihlava (VŠPJ) po šesté připojí k oslavám Mezinárodního dne průvodců. Zatímco v minulém roce se prohlídka z důvodu protiepidemických opatření uskutečnila pouze online, letos se akce pořádaná pod záštitou Asociace průvodců České republiky a ve spolupráci se Školou ekonomiky a cestovního ruchu Jihlava a organizací Brána Jihlavy, p. o., vrací zpět do ulic Jihlavy.

Zájemci z řad veřejnosti se mohou těšit na tři bezplatné komentované prohlídky po známých i méně známých místech historického centra Jihlavy. V roli průvodců se představí studenti Katedry cestovního ruchu VŠPJ a Školy ekonomiky a cestovního ruchu Jihlava. Kromě tradiční prohlídkové trasy a prohlídky určené dětem, které odstartují před budovou Výukového centra VŠPJ, připravili organizátoři tentokrát také speciální prohlídku v kostele Nanebevzetí Panny Marie v ulici Matky Boží. Její účastníci budou moci od 10.00 nahlédnout například do minoritského kláštera a podívají se i do rajského dvora. Jejich průvodcem bude akademický malíř Vladimír Netolička.



Bližší informace o jednotlivých prohlídkových trasách zde.

Kapacita jednotlivých prohlídek je omezená, svá místa si mohou zájemci rezervovat na https://cestovka.vspj.cz/zajezdy. Rezervaci je případně možné zrušit e-mailem (cestovka@vspj.cz) nebo telefonicky (567 141 142). Všichni účastníci prohlídek jsou povinni dodržet aktuálně platné protiepidemické podmínky (bude kontrolováno na začátku prohlídky).

Kontaktní osoba v den konání akce: Alice Šedivá Neckářová (606 688 451), Katedra cestovního ruchu VŠPJ.

  • Facebook
  • Twitter