Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Máš chuť pomoci Vysočině? Zapoj se, vyzývají v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1274 Zobrazení



Oblastní spolek Českého červeného kříže v Havlíčkově Brodě se Senior pointem Havlíčkův Brod a ve spolupráci se Sociálními službami města Havlíčkův Brod, Místní agendou 21, Zdravým městem Havlíčkův Brod za podpory Kraje Vysočina pořádá jednodenní Kurz Moderního ošetřovatelství v praxi.

Kurz je určený pro všechny, kteří chtějí pomoct nemocnicím, léčebnám dlouhodobě nemocných nebo sociálním zařízením překonat personální krizi. Zájemci se naučí základní úkony jak pečovat o nemocného na lůžku, hygienu, podávání stravy, pitný režim, převlékání lůžka a komunikaci s pacientem a mnoho dalšího. Toto základní minimum se účastnící naučí během jednoho dne a jakmile by se ukázalo, že vás zdravotnické nebo sociální zařízení bude potřebovat, můžete k nim nastoupit jako dobrovolník nebo jako brigádník (na smlouvu).
Kurz vedou školení členové ČČK, zdravotníci a je pro všechny účastníky zdarma.

Zájemci se mohou přihlásit na adrese Českého červeného kříže.

Termíny:
Středa 11. listopadu od 8.00 do 16.00
Sobota 14. listopadu od 8.00 do 16.00

Kurz se koná v kanceláři Oblastního spolku Českého červeného kříže Havlíčkův Brod a Senior Pointu Havlíčkův Brod na Rubešově náměstí 171 v Havlíčkově Brodě ve druhém patře budovy AZ Centra Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter