Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Maminkám zahraje v jihlavském Cityparku kvarteto maminek

/
/
/
534 Zobrazení



V jihlavském Cityparku se v neděli 12. května po roce opět chystají oslavy svátku všech maminek ve velkém stylu. Pořadatelé připravili druhý ročník akce Koncert pro maminku, který má být jedním velkým díkem za péči a lásku, kterou maminky dávají svým dětem.

Výjimečný hudební zážitek, dárky, welcome drinky a péče – to všechno čeká v neděli 12. května na všechny maminky v jihlavském nákupním centru Citypark Jihlava, který patří do portfolia skupiny CPI Property Group. Koná se zde totiž už druhý ročník akce Koncert pro maminku. „Loni se nám ve spolupráci s Festivalem Hudba tisíců Mahler Jihlava povedlo založit příjemnou tradici koncertů na počest všech maminek. Konají se vždy stylově na Svátek matek a jsou za nás takovým poděkováním všem maminkám za starost o jejich děti. V dnešní uspěchané době se někdy prostě zapomínáme zastavit a říct mamince, že jí děkujeme,“ vysvětluje založení tradice Jana Vránová manažerka marketingu Cityparku Jihlava.
Na letošním ročníku Koncertu pro maminku vystoupí kvarteto maminek: Cantarina clarinete. Toto klarinetové kvarteto vzniklo v říjnu 2011 na půdě Hudební a taneční fakulty Akademie múzických umění v Praze. Z propojení hráčských kvalit s pěveckým nadšením se zrodil trefný název „zpívající klarinety“. Čtveřice hudebnic si na nedělní vystoupení připravila repertoár zahrnující téměř výlučně populární hudební melodie,“ přibližuje Jiří Štilec ředitel Festivalu Hudba tisíců Mahler Jihlava.


Kromě nevšedního hudebního zážitku se maminky mohou těšit na dárečky v podobě kosmetických balíčků, welcome drinky a líčení zdarma v Lindex Beauty zóně. Spolu s maminkami bylo v Cityparku myšleno samozřejmě i na děti, pro které jsou připravené také dárečky. Maminky, které si budou chtít vychutnat koncert úplně v klidu, pak mohou v neděli využít slevu na hlídání v dětském koutku.

  • Facebook
  • Twitter