Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Malý festival pro rodiny s dětmi z celé Vysočiny v Okrouhličce

/
/
/
693 Zobrazení



V neděli 9. září uspořádala Síť pro rodinu, z. s. (dříve Síť mateřských center) a Spolek Tilia pořádala třetí ročník Dne pro rodinu v Šejdorfském mlýně v Okrouhličce. 

„Celé odpoledne bylo zaměřené tak, aby si ho užila celá rodina od nejmenších po nejstarší členy rodiny. Nejenom, že byl připraven bohatý program, kde se představil oblíbený klaun Pupa, divadelní ochotnický spolek z Lípy Pohádkou k sežrání, dále byl připraven i úžasný doprovodný program jako dětská zumba, malování na obličej a tvořivé dílničky pro děti. Prezentace činnosti mateřských a rodinných center (Rodinné centrum Tiliánek Lípa, Kopretina centrum pro rodiče s dětmi – Žďár nad Sázavou, Velké Meziříčí, Radostín nad Oslavou, Radešínská Svratka a Bystřice nad Perštejnem), Family Pointu Havlíčkův Brod, Senior Pointu Havlíčkův Brod, Dobrovolnické centrum Fokus Vysočina, Pěstounské rodiny Kraje Vysočina, Studijní centrum Basic “ popisuje bohatý program předsedkyně Spolku Tilia Marta Vencovská.

Klaun Pupa, archiv pořadatelů

„Mateřská a rodinná centra patří mezi jedny z hlavních aktérů prorodinných aktivit v Kraji Vysočina, i proto jsme i velmi rádi, že nad celou akcí po druhé převzal záštitu Pavel Franěk, 1. náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a prorodinné politiky. Mateřská a rodinná centra na festivalu připravily bohatý program pro rodiny,“ doplňuje krajská koordinátorka Sítě pro rodinu, z.s. Kraje Vysočina Daria Čapková.

Akci podpořil Kraj Vysočina v rámci projektu Spolupráce na Vysočině – 2018 a uskutečnila se v rámci kampaně WI-FI-Č, která podporuje aktivně strávený online čas rodičů a dětí.

 

  • Facebook
  • Twitter