Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Magistrát v Jihlavě bude zcela otevřen od pondělí 22. února

/
/
/
489 Zobrazení



Chod jihlavského magistrátu se vrací do předkrizového režimu. V týdnu od 22. února už by měly mít všechny odbory běžné úřední hodiny a otevřeny budou i všechny vchody na radnici.

Pracovníci z karantény se postupně vracejí na úřad a provoz magistrátu by se měl od pondělí 22. února obnovit v plném předkrizovém rozsahu včetně otevření všech vstupů včetně vchodu z Masarykova náměstí. Ve středu 17. února budou běžné úřední hodiny od 8.00 do 17.00, ve čtvrtek a v pátek 18.-19. února obslouží magistrát v plném rozsahu pouze předem objednané klienty, protože ještě nebudou na úřadu všichni zaměstnanci, kteří by se mohli věnovat i ostatním příchozím.

„Prosíme naše klienty, aby na úřad chodili osobně pouze v nejnutnějších případech a snažili se maximum úředních jednání absolvovat elektronicky, bezkontaktně a telefonicky,“ apeluje tajemník Evžen Zámek. Podle jeho slov bude od 22. února u všech vstupů obnoven i provoz sběrných boxů, kam bude možné odevzdávat vyplněné žádosti, formuláře a další písemnosti. V provozu je také elektronické objednání klientů.

„Klienty, kteří potřebují navštívit úřad, žádáme o zakrytí úst a nosu zdravotnickou rouškou nebo nejlépe respirátorem, o dodržování rozestupů a o dezinfekci rukou,“ zopakoval Evžen Zámek.

  • Facebook
  • Twitter