Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Luděk Niedermayer se setkal v Havlíčkově Brodě s podnikateli z regionu

/
/
/
610 Zobrazení



Setkání podnikatelů Havlíčkobrodska s poslancem Evropského parlamentu Luďkem Niedermayerem, bývalým viceguvernérem České národní rady se uskutečnilo v úterý 3. dubna v hotelu Slunce v Havlíčkově Brodě. Vedle debaty s podnikateli navštívil Luděk Niedermayer dopoledne Tiskárny Havlíčkův Brod, Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a odpoledne společnost B-tech.


„Hlavní důvod současné negativní atmosféry směrem k Evropské unii vytvořili někteří čeští politici, kteří lidem vyprávěli pohádku o tom, že všechno dobré vytvořila česká vláda a všechno špatné Brusel. Zapomněli na to, že v Bruselu spolurozhodují čeští poslanci a zástupci české vlády,“ komentoval Luděk Niedermayer váhavý postoj Čechů. Případné opuštění Evropské unie pak vnímá velmi negativně, podle jeho slov by vystoupení postihlo hlavně lidi, kteří jsou napojeni na státní rozpočet a důchodce, protože by případný odchod znamenal snížení výkonu české ekonomiky.
Před debatou s podnikateli se byl Luděk Niedermayer podívat v několika havlíčkobrodských firmách. Podle jeho slov právě takové firmy Česká republika potřebuje. „Jde o to, aby tady vedle zahraničních společností byly také firmy s českým kapitálem,“ uzavřel host Hospodářské komory Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter