Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lokomotiva od Poletíme? přejela halíčkobrodské Oko

/
/
/
855 Zobrazení



Přeložený koncert přeloženého koncertu Brněnské kapely Poletíme? se nakonec uskutečnil poslední zářijovou sobotu v Havlíčkově Brodě v klubu Oko. Vstupenky, které už měli někteří fanoušci nakoupené od prvního zrušeného termínu, konečně našly své uplatnění. A to čekání stálo opravdu za to.

Oko otevřelo své pomyslné brány ve 20.00 a tou dobou se už před klubem štosovalo několik fanoušků, kteří nechtěli přijít o místo v prvních řadách. Pokud skupinu Poletíme neznáte, tak by vám měl pomoci popis, který najdete na jejich webových stránkách, je to skupina dobře vypadajících mužů hrající original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu. Žádné zvuky nástrojů co neexistují, žádné texty o věcech, co se nestaly, anebo nikdy nestanou. Jemné, přesto vulgární, přízemní, leč nad věcí, smutné, přeci veselé, sladké, přesto hořké, tak tohle jsou Rudolf Brančovský a jeho parta. Kapela koncertuje už od roku 2007 a za ty roky už jsou stálící jak na klubové scéně, tak na velkých pódiích. V Havlíčkově Brodě mají už svou stálou základnu fanoušků a ti si přišli poslechnout léty prověřené hity.
Jako první zazněla písnička pro všechny zamilované, Autistický bratr. Poté už následovala kulometná smršť jednoho hitu za druhým. Legendární písnička Lokomotiva pak přejela celý klub, ten večer si jí tu zpíval i personál u baru. Na konci vystoupení bylo všem jasné, že tohle chce pokračování a tak se mezi fanoušky ozvalo hromadně: „Ještě dvě, ještě dvě.“ Kapela jejich volání vyslyšela a u dvou přídavků to rozhodně nekončilo. Pokud by vás zajímalo, kde ještě tuhle partu můžete slyšet, podívejte se na rozpis jejich dalších koncertů.

Více informací na: poletime.info/kapela

  • Facebook
  • Twitter