Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lipské letní slavnosti v sobotu v Lípě

/
/
/
381 Zobrazení



Lipské letní slavnosti se uskuteční v sobotu 5. srpna v Lípě u Havlíčkova Brodu od 13.00 do 23.00 ve sportovním areálu TJ Sokol Lípa u fotbalového hřiště.

Hudební program zahájí od 13.30 kapela Veselá trojka Pavla Kršky a od 15.30 se můžete těšit na Heligonky z Vysočiny. V 17.00 na vás čeká recitál Báry Štěpánové, která bude vyprávět příběhy a zpívat šansony. Od 19.00 se roztočí letní taneční mejdan s kapelou Ukulele Troublemakers s ojedinělou pódiovou show hráčů na ukulele.
Program čeká celé sobotní odpoledne i na děti – bodyzorbing, lezecká stěna, skákací hrad, lukostřelba, tvořivé dílny a malování na obličej. Po celé odpoledne bude také vystupovat klaun Pupa. „Velký zájem bývá tradičně o chleba s čerstvým máslem, které si sami můžete utlouct v dřevěné máselnici. Dále se můžete v lipském kině podívat na film Petrkov 13, prohlédnout si výstavy nebo si něco koupit na malém jarmarku. Samozřejmostí je také spousta dobrého jídla a pití. Prostě si můžete zazpívat písničky, zatancovat nebo si jen tak popovídat s lidmi z okolních obcí. Tak si udělejte volno a přijďte si s námi užít krásné sobotní odpoledne,“ zve za místní pořadatele Marta Vencovská.
Pořadatelem akce je Obec Lípa ve spolupráci s místními spolky.

  • Facebook
  • Twitter