Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letošní předposlední farmářský trh v Havlíčkově Brodě

/
/
/
806 Zobrazení



V sobotu 3. října dopoledne se uskutečnil na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě předposlední farmářský trh v letošním roce.

Vzhledem k opatřením Covid-19 došlo k několika změnám při organizaci trhu. Nebyl žádný doprovodný program, a tak nezazněla na Havlíčkově náměstí žádná muzika se zpěvem. Rozmístění 42 stánků vzhledem k dvoumetrovým rozestupům nebylo možné na hlavní ploše náměstí. Některé stánky byly na chodníku u České pojišťovny. Mezi návštěvníky trhu byl největší zájem o brambory, cibuli, česnek a jablka. Tradiční účastníci na trhu si nemohli stěžovat na nezájem kupujících: Farma rodiny Němcovy, Kejval CZ, s. r. o., a Rodina Ráčkova .
„Poslední farmářský trh letos bude v sobotu 24. října od 8.00 do 12.00. Pokud nenastanou příznivější podmínky doprovodný hudební program nebude,“ uvedla Lída Říhová, organizátorka farmářských trhů.

  • Facebook
  • Twitter