Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Léto s gustem končí, ping pong si můžete dál zahrát na městských hřištích

/
/
/
421 Zobrazení



Z Masarykova náměstí v Jihlavě na konci srpna zmizelo posezení, pódium i hry. Stoly na ping pong ale budou moct zájemci nadále využívat na vybraných městských hřištích.

Druhý ročník Léta s gustem dokázal dvě důležité věci – obyvatelé Jihlavy si umí hrát a umí k tomu využít velikost Masarykova náměstí. Během dvou prázdninových měsíců se na něm dal hrát pétanque, ruské kuželky, Kubb, velké Člověče nezlob se, šachy a další hry. Hojně využívaný byly také ping pongové stoly, které se budou dál moci využít. Z Masarykova náměstí se totiž přesunou na hřiště Na Skalce a na školní hřiště u ZŠ Kollárova.

„Hřiště u ZŠ Kollárova navíc zůstane otevřené veřejnosti i po prázdninách. A to přes září a říjen, vždy v sobotu a neděli, v čase od 9.00 do 19.00. Stačí si vzít pálky a míčky a můžete si jít zahrát, jste srdečně zváni!“ zve Soňa Krátká z odboru školství, kultury a tělovýchovy.

Fotogalerie Léta s gustem

Jihlavská sportoviště či dětská hřiště a další volnočasová místa

  • Facebook
  • Twitter