Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní omezení dopravy v Jihlavě

/
/
/
351 Zobrazení



Letos v létě čeká nejbližší okolí centra Jihlavy několik dopravních omezení a uzavírek, které ztíží průjezd aut. Práce jsou v plánu o prázdninách, protože je pohyb školáků a obyvatel v centru nižší kvůli prázdninám a dovoleným.

Z hlavních stavebních prací, které naruší v létě dopravu v Jihlavě, je nutné zmínit především opravu propadu vozovky ve Znojemské ulici, která tuto hlavní příjezdovou ulici na Masarykovo náměstí a na několik dní zcela uzavře. Dále budou dopravu kolem centra města výrazně ovlivňovat opravy na křižovatce u Zverimexu.

Prosíme, zvažte o prázdninách cesty kolem centra Jihlavy především v době dopravní špičky, případně využijte jiný způsob dopravy než osobní auto. Na křižovatkách bude preferována především městská hromadná doprava, která pojede v létě podle výlukovýcvh jízdních řádů.

Zájemci by měli sledovat dopravní webové stránky města Jihlavy jihlava.cz/doprava a facebookové stránky facebook.com/dopravavjihlave. Letní jízdní řády MHD a podrobnosti o jednotlivých trolejbusových a autobusových linkách najdete na webu Dopravního podniku města Jihlavy dpmj.cz.

K letním změnám v dopravě vznikly 2 storymapy, které najdete také v těchto odkazech: Letní omezení dopravy v centru Jihlavy a Výluka MHD po dobu uzavírky Znojemské ulice

  • Facebook
  • Twitter