Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní kino v Jaroměřicích opět promítá

/
/
/
461 Zobrazení



Po roce se prostor v zadní části jaroměřického koupaliště u volejbalového hřiště opět proměnil na letní kino. Promítači z Polné přivezli zajímavou nabídku filmů na letní večery. Vstupné je rozděleno pro dospělé na 80 Kč a pro děti do patnácti let na 20 Kč.

V areálu koupaliště je možno si pochutnat na občerstvení, které je možno si zakoupit do začátku promítání a vstup na promítání je umožněn hodinu před začátkem filmu. Začátky promítání jsou v 21.30, kromě posledního filmu, který je promítán od deváté hodiny večerní.
První film s názvem Ostrov, zhlédlo ve čtvrtek 13. července přes sto diváků. Diváci se mohou těšit na promítání filmů Přání k narozeninám 20. července, Děti Nagana 27. července a Kocour v botách: Poslední přání 3. srpna.

Celý provoz letního kina na koupališti v Jaroměřicích nad Rokytnou, zajišťuje město Jaroměřice nad Rokytnou a firma Tesma.

  • Facebook
  • Twitter