Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní kino a autokino v Dukovanech pod chladícími věžemi elektrárny nabídne především české filmy

/
/
/
2335 Zobrazení



Projekci osmi převážně domácích filmů uvede letošní Letní kino a autokino pod chladicími věžemi Jaderné elektrárny Dukovany. Každý srpnový pátek a sobotu na největší projekční ploše zazáří české komedie, drama, rodinný i dokumentární film. Na závěr nebude chybět ani oblíbená česká pohádka.

Autokino pod věžemi Jaderné elektrárny Dukovany bude v provozu po celý srpen. Díky největší pevné projekční ploše 13×7 metrů není závislé na počasí. Program autokina tak neomezí vítr ani déšť. Kapacita parkoviště umožňuje vytvořit obrovské hlediště pro stovky aut a diváků. Diváci, kteří se rozhodnou sledovat filmy z pohodlí svých aut, mohou zvuk naladit na svém autorádiu na frekvenci 88,8 FM, ostatní mohou sledovat program pod širým nebem z připravených nebo vlastních židlí.

Letní kino zahájí už v pátek 6. asrpna filmovou projekcí komedie Bábovky a v sobotu rodinným filmem Gump – pes, který naučil lidi žít (7. srpna). Následující víkend je vystřídá dokumentární film Meky (13. srpna) a komedie Štěstí je krásná věc (14. srpna). V pátek 20.8. bude na „dukovanském jaderném plátně“ zářit komedie Ženská pomsta a následující den úspěšné životopisné drama Šarlatán (21. srpna). Závěrečný víkend bude patřit komedii Matky (27. srpna.) a úplně na závěr, jako dárek pro děti před začátkem školního roku, jistě potěší malé i velké diváky pohádka Princezna zakletá v čase (28. srpna).

Auto kino u Jaderné elektrárny Dukovany

Letní kino-autokino bude probíhat jako každoročně na zadním parkovišti Jaderné elektrárny Dukovany v souladu s platnými preventivními opatřeními. Přímo na místě si návštěvníci mohou pořídit stylové občerstvení nebo si před promítáním prohlédnout jadernou vinici a moderní parkoviště s fotovoltaickým zastřešením. Další informace k programu a provozu jsou dostupné na www.cez.cz/dukovany, www.aktivnizona.cz a FB profilu Infocentrum EDU.

Projekci zajišťuje Kinematograf bratří Čadíků. Výtěžek dobrovolného vstupného bude prostřednictvím Konta Bariéry věnován na podporu osob a obcí na Hodonínsku postižených nedávným tornádem.

  • Facebook
  • Twitter