Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kulturní léto v Havlíčkově Brodě a jeho poslední koncert

/
/
/
1242 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí pořádá Klub Oko už několik let Kulturní léto, které se skládá z divadelního představení pro děti a večerního koncertu. Ve středu 28. srpna 2019 se uskutečnil poslední koncert, který byl pro mnohé s překvapením.

Ve 20.00 na pódiu začala hrát podle programu skupina JADA BAND. Asi po padesátí minutách vyhlásila kapela přestávku a pozvala na pódium skupinu Stoned Tones. Tím začalo překvapení pro většinu diváků a hlavně pro zvukaře, protože o tom nevěděli a museli rychle znovu nazvučit aparaturu. Naštěstí David Žáček a Ondřej Med si celkem brzy poradili. Kapela Stoned Tones funguje od loňského jara. Stálí členové jsou: Tomáš Hrabalík – kytara a zpěv, Andrew James Ward – kytara, zpěv, autor anglických písní, Radek Petrlík – kontrabas, zpěv, Jakub Rásl – cajon (zastoupil ho Jan Kerber), Robert Melicherčík – valcha. Honza Kerber občas vystupuje se saxofonem nebo klarinetem, stejně tak Pavel Doležal s kytarou. Po vystoupení Stoned Tones hráli JADA BAND. Nevím, zda přítomní diváci poznali v podání JADA BAND coverze Come Together a A Hard Day’s Night od Beatles a Imagine od Johna Lennona. Sám jsem byl mile překvapen.
Pro úplnost složení skupiny JADA BAND: Zdeněk Koláčný – zpěv, Jaroslav Vorlíček – klávesy, Zbyněk Mrkvička – basová kytara, Radek Prouda Láznička a Pavel Doležal – kytara. „Letos nám celkem počasí přálo. Jen ve středu 7. srpna hodně pršelo. Koncert Vladivojna La Chia a 4Trio byl v Klubu Oko. Doufám, že letošní Kulturní léto se líbilo divákům,“ uvedl Jakub Baloun, produkční Klubu Oko.

  • Facebook
  • Twitter