Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Krajská knihovna Vysočiny připomene v říjnu nejen osobnost Karla Havlíčka Borovského

/
/
/
404 Zobrazení



V pátek 1. října začíná v Krajské knihovně Vysočiny v Havlíčkově Brodě několik akcí, které připomenou osobnost Karla Havlíčka Borovského.

Až do 31. října mohou zájemci vyplnit testík, který se váže k prvnímu českému novináři a tři vylosování výherci získají knižní odměnu a vstupenky na kulturní akce knihovny.

Karel Havlíček Borovský jako autor i téma je název výstavy, která začíná v pátek 1. a potrvá až do 31. října. Návštěvníkům knihovny představí knihy vybrané z fondu knihovny, které Karel Havlíček Borovský sám napsal, nebo se stal inspirací v knize jiného autora.

V 17.00 se pak v sále Krajské knihovny Vysočiny v Havlíčkově Brodě uskuteční přednáška Alexandra Fesika nazvaná Homeopatické léky, vstupné je 50 Kč.

Lékař Alexandr Fesik prožil mládí v Kyjevě, kde absolvoval lékařskou fakultu, obor neurologie. Od roku 1991 žije a působí v Ostravě, kde si ještě téhož roku otevřel vlastní homeopatickou praxi a založil homeopatickou školu. Je autorem mnoha publikací, příruček a odborných článků. Zabývá se vývojem technologií výroby léčiv a rozvojem diagnostiky a léčby pacientů. Na základě svých dlouholetých výzkumů a studií vytvořil originální klasifikaci a hierarchii homeopatických léčiv se zaměřením na českou populaci. Pravidelně (od roku 1986) přednáší na homeopatických, lékařských a lékárenských kongresech v Moskvě, Kyjevě, Bratislavě, Praze, Brně, Olomouci.

  • Facebook
  • Twitter