Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kouzlo Vysočiny Tomáše Blažka v jihlavském muzeu

/
/
/
882 Zobrazení



Kavárna Muzeum hostí od úterý 29. května výstavu nazvanou Kouzlo Vysočiny, která představí fotografie Tomáše Blažka. Zájemci si ji mohou prohlédnout do 8. července. 

Tomáše Blažka znají Jihlavané jako redaktora a fotografa regionálních médií. Jeho nejoblíbenějším žánrem je reportážní a portrétní fotografie. Na výstavě ale představí svoji krajinářskou tvorbu za poslední tři roky.

„Podle autorových slov se fotografování krajiny věnuje s vytrvalou nahodilostí, podle nálady, momentálního přirozeného dostupného světla a vlastních časových možností, bez velkého plánování, ale se zápalem. Nejvíce vystavených snímků pochází z Jihlavska a Třebíčska, kam autor zavítal při svých reportážních cestách, a vystavené fotografie jsou vlastně vedlejším produktem pracovních cest,“ popisuje Ludmila Moržolová z Muzea Vysočiny Jihlava.

O tom, že Vysočina má své kouzlo ve všech svých podobách, se můžete přijít přesvědčit do kavárny Muzeum až do 8. července.

  • Facebook
  • Twitter