Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Koncert Našrot a Denudace potěšil

/
/
/
424 Zobrazení



V klubu Oko v Havlíčkově Brodě se v neděli 25. prosince uskutečnil tradiční vánoční koncert skupiny Našrot. Hostem byla brodská kapela Denudace. Na pódiu zahrála jako první akusticky Našrot.

Frontman skupiny Petr Hraboš Hrabalík na úvod vzpomenul úmrtí kamaráda a stálého hudebního hosta Martina Drézy Dreslera, který hrál na darbuku. „Na dnešním koncertě zahraje na darbuku Václav Lindl. Luděk Novák hraje s kapelou Variace, tak je za něj náhradní muzikant Jakub Šnýdl hrající na saxofon a klarinet,“ uvedl Petr Hraboš Hrabalík. Zazněly songy, které fanoušci znají z kompilačního 3CD The Best Of Našrot: Back To The Past a 2CD Našrot Flashbacks Live Unplugged.
Kapela Našrot zahrála i s hosty v sestavě: Petr Hraboš Hrabalík – zpěv, akustická kytara, Jiří Martha Dvořák – double bass, Josef Jouza Bárta – bicí, Tomáš Ceemek Hájek – akustická kytara, Jakub Šnýdl – saxofon, klarinet, Václav Lindl – darbuka.
Po technické přestávce zahrála skupina Denudace ve své stabilní sestavě: Jakub Kříž (kytara, zpěv), Tomáš Bittermann (basa) a Petr Plodík (bicí). Kapela zahrála skladby z vlastní tvorby, které mají texty české i anglické: Pod týmiž hvězdami, Beekeaper, Shadow Coffee Rap, Freedom, Co o tom soudíš, Old Times, Johny, Umřelo nebe, Me and my brother. Hostem byl Jakub Šnýdl hrající na saxofon ve skladbách Shadow Coffee Rap a Johny. „Děkujeme všem za atmosféru. Jsme rádi, že vás to bavilo. Ještě jednou děkujeme výborným Našrot za pozvání,“ dodal na závěr koncertu Jakub Kříž. Poděkování si zaslouží za osvětlení Marek Wošoust Vašata a výborný zvuk David Žaky Žáček.

  • Facebook
  • Twitter