Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kolem noční Jihlavy po historických pamětihodnostech příští pátek

/
/
/
390 Zobrazení



KČT, odbor Tesla Jihlava a KČT, oblast Vysočina pořádají v pátek 15. září pro příznivce pěší turistiky a vyznavače zdravého pohybu, rodiny s dětmi, seniory, dospělé i mládež 34. ročník turistického pochodu Kolem noční Jihlavy po historických pamětihodnostech.

Start je u Domu dětí a mládeže v Brněnské 46 v Jihlavě průběžně od 17.00 do 19.00. Sedmikilometrová trasa veden na hradební parkány, k bráně Matky Boží, na Masarykovo náměstí, ke kostelu sv. Jakuba, do Parku Gustava Mahlera, do Věžní ulice, k soše T. G. Masaryka, k sokolovně, do parku Keťásek, tunelu, k tenisovým kurtům, na lávku přes řeku Jihlavu, k Památníku královské přísahy, k centru Robinson, ke kostelu sv. Jana Křtitele (Jánský kostelík), k hraničnímu kameni Na Růžku, do ulice Jiřího z Poděbrad, na historický most přes řeku Jihlavu U Jánů, do parku Heulos a zpět k Domu dětí a mládeže.
Patnáctikilometrová trasa je shodná s kratší trasou až k hraničnímu kameni Na Růžku, pokračuje k hlavnímu nádraží ČD,
dále Helenín, Malý Beranov, Kosov, starý Brněnský most, Dům dětí a mládeže.
Trasa pro kočárky 5 km: Dům dětí a mládeže, hradební parkány, brána Matky Boží, Park Gustava Mahlera,
Benešova ul., Masarykovo náměstí, kostel sv. Jakuba, Masarykovo náměstí, Křížová ul., Srázná ul.,
benzinka ÖMV, park Heulos – vlastní značení (sovičky), Dům dětí a mládeže.

Cíl je do 22.00 v Domě dětí a mládeže, Brněnská 46, Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter