Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Klienti komunitního bydlení ze Světlé nad Sázavou vyrazili na muzikál do Jihlavy

/
/
/
845 Zobrazení



Šest klientů z komunitního bydlení ve Světlé nad Sázavou, které je součástí Domova Háj, jelo v pondělí 10. června odpoledne do Jihlavy. Prošli se nejen historickou částí města, zastavili na zmrzlině, která v horkém, letním počasí, přišla velmi vhod, ale hlavně se zúčastnili představení Šakalí léta v Horáckém divadle v Jihlavě.

„Písnička Táhněte do háje je naše oblíbená, často si ji v domku pouštíme, hodně jsme se na muzikál těšili,“ uvedl Mirek. „A jsem nadšený, a moc rád, že jsme jeli do Jihlavy – v závěru jsme stáli, zpívali, tleskali, bylo to úžasné, navíc jsem poprvé v životě seděl v divadle v lóži, a po představení se vyfotil s hercem, který hrál hlavní roli,“ dodal jeden ze šesti hostů představení ze Světlé nad Sázavou.

Ve středu 19. června přijedou naopak do Světlé nad Sázavou do komunitního bydlení herci Horáckého divadla v Jihlavě Lenka Schreiberová a Zdeněk Stejskal. Tento týden dokončují program, jehož součástí bude čtení z knih, tancování, ale i zpěv. „Už se na návštěvu z Jihlavy u nás v domku těšíme, jsme zvědaví, co si pro nás připravili,“ uvedl další z klientů komunitního bydlení. „A i pro ně připravujeme překvapení“, dodal.

Domov Háj prochází procesem transformace, ve Světlé nad Sázavou bydlí ve dvou domácnostech prvních dvanáct klientů, kteří se dle svého zájmu účastní zajímavých akcí nejen v lokalitě, ve které žijí, ale i v krajském městě Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter