Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ke stříbru dostali čeští hokejisté ještě Bernardovu cenu

/
/
/
528 Zobrazení



Těžko hledat slova, která by popsala nadšení z úžasného výkonu českých reprezentantů na Mistrovství světa hokejistů do 20 let v Kanadě. Unikátní vystoupení mladé české reprezentace v Kanadě ocenil humpolecký pivovar Bernardovou cenou.

„Oceňujeme fantastické nasazení, kdy naši reprezentanti dali do boje úplně všechno, všechny svoje síly, duše a především srdce. A že se nevzdávali, ani když se pro ně zápasy nevyvíjely dobře,“ říká Stanislav Bernard, spolumajitel Rodinného pivovaru Bernard.

„Po dlouhých letech české hokejové beznaděje nás vrátil tam, kam patříme. Je to dojemné. Chceme jim poděkovat za obrovskou dávku pozitivních emocí. Myslím, že je nyní společnost potřebuje. A také oceňuje,“ smeká před mladými sportovci Stanislav Bernard.

Celému týmu patří Bernardova cena. Tu představuje velké zlaté srdce, certifikát a pivo na rok zdarma. V tomto případě pivovar volí jinou cestu. „Není reálné cenu jako takovou předat všem, proto ji tentokrát udělujeme symbolicky. A všechny členy týmu zveme, aby kdykoliv v budoucnu navštívili reprezentační prostory Návštěvnického centra Bernard v Humpolci, kde se jim budeme věnovat,“ vysvětluje PR manažer pivovaru Zdeněk Mikulášek. Certifikát pak při nejbližší příležitosti předá vedení reprezentace.

Bernardova cena
Rodinný pivovar Bernard oceňuje Bernardovou cenou osoby i kolektivy nebo organizace za pozitivní, příkladné a obdivuhodné činy. Pivovar v minulosti cenu udělil například za férovou hru ve sportu, za záchranu života nebo jinou nezištnou pomoc druhým, cenu získaly např. i sportovní týmy či nadace.
Přehled oceněných a jejich příběhy na webu Rodinného pivovaru Bernard.

  • Facebook
  • Twitter