Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Každodenní outfity s použitím sukně – hodí se nejen do kanceláře!

/
/
/
814 Zobrazení



Hledáte inspiraci na styling sukně? Máme pro vás tipy na outfity do práce, do společnosti i pro volný čas. Stačí si vybrat typy sukní, které vám sedí nejvíce, a pak už můžete vytvářet nadčasové i trendy kombinace s košilí, topem a dalšími svršky. Důležité jsou samozřejmě i boty a další doplňky. Ty by měly odpovídat vašemu osobnímu stylu i příležitosti.

Jak nosit pouzdrové sukně?

Začneme byznys stylem, který si žádá minimálně jednu pouzdrovou sukni. Pokud si vyberete model v černé nebo hnědé barvě, bude velmi všestranný a využijete ho ke klasické košili, elegantní halence i jednoduchému topu. K tomu nesmí chybět sako a v chladných dnech pak celý outfit doplňte ještě kabátem nebo trenčkotem. 

Moderní midi sukně

Dlouho nebyly midi sukně tak populární jako v současnosti. Škoda jen, že ženy menšího vzrůstu se jich stále obávají. Přitom midi sukně sluší každé postavě, jen je musíte správně zkombinovat. Základem jsou samozřejmě lodičky nebo sandály na podpatku. Vaše nohy díky tomu budou vypadat delší. Střihy z vysokým pasem zase postavu opticky zeštíhlí. 

Trendy plisované modely

Plisé je na módní scéně už několik let a ani letos z ní určitě nezmizí. Jen se částečně mění módní barvy a materiály. Kromě černé klasiky seženete aktuálně i hnědé nebo béžové sukně tohoto typu. Na jarní sezonu si můžete pořídit i nějaký pastelový nebo zářivě barevný kousek a na večírky se zase hodí metalické verze.

Sexy kůže a koženka

Do práce byste měla nosit koženou sukni v délce minimálně nad kolena. Kratší modely si nechte na večírek nebo na rande. A opatrnost se vyplácí i v případě barevných kombinací. Rok 2022 je sice zářivým barvám nakloněn, ale neutrálními tóny rozhodně nic nezkazíte. 

A myslete i na to, že ostatní kousky by měly být jednoduché a matné. Klasická bílá košile nebo halenka se zvířecím vzorem se k černé nebo hnědé sukni hodí nejlépe. Opravdovou módní hvězdou se pak stanete, pokud spojíte dva až tři trendy v jednom outfitu. Příkladem toho je kožená plisovaná sukně, ideálně s délkou pod kolena. 

Džínová sukně do práce?

Jestli nemusíte dodržovat dress code, můžete si některé varianty vzít i do kanceláře. Takové džínové sukně ale musí mít jednotnou barvu a jednoduchý střih. Vyšisované, nebo dokonce roztrhané modely si raději nechte jen na volnočasové aktivity.

Otázkou ale zůstává, čím je doplnit – ideálně košilí nebo halenkou a botami na podpatku. Dalších džínových kousků už se vyvarujte stejně jako kůže, která by mohla v tomto outfitu vypadat lacině. Nejlépe celek dotvoří elegantní sáčko z bavlny nebo lnu.

Žebrovaný úplet

Hitem jsou šaty dámské z žebrovaného úpletu, ale i komplety topů a sukní ze stejného materiálu. Barevná škála je téměř nekonečná a co se týče střihu, velmi stylově a elegantně vypadají sukně s vysokým pasem. Ty se dají nosit do kanceláře s košilí a na párty s crop topem. Stačí tedy v průběhu dne vyměnit jeden kousek, přidat k tomu výrazný šperk a můžete z práce rovnou vyrazit na večerní akci.

  • Facebook
  • Twitter