Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Katapult zahraje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1642 Zobrazení



Legendární skupina Katapult zavítá do Havlíčkova Brodu a v pátek 12. října od 20.00 bude hrát osvědčené hity kapely v Kulturním domě Ostrov. Z původní sestavy ve skupině zbyl jen zakládající člen Olda Říha. Nyní sním hraje Andy Budka – basa a Ondřej Timpl – bicí.

V Říhově jubilejním roce (nar. 18. května 1948) vychází nejkompletnější výběr největších hitů kapely Katapult pod názvem Essential -Zlatá kolekce. Na třech CD o stopáži přes 200 minut je čtyřicet osm kapelových úspěchů z let 1976 až 2018 a k tomu jeden bonus. Trojcédéčko je speciální výzvou pro fanoušky i návštěvníky velkého narozeninového turné, probíhajícího průběžně celý rok 2018.

Kapela Katapult, foto: www.katapult.cz

Vstupenky na havlíčkobrodský koncert lze zakoupit v předprodeji KD Ostrov za 350 Kč. Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži o dvě vstupenky. Soutěžní otázka: Jaký byl původní název skupiny Katapult?

Odpovědi posílejte do čtvrtka 11. října do 18.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

 

  • Facebook
  • Twitter