Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Farmářskému trhu počasí v Havlíčkově Brodě přálo

/
/
/
706 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě na Havlíčkově náměstí se v sobotu 6. října uskutečnily Farmářské trhy (FT). Počasí bylo vydařené oproti minulým trhům, které byly v sobotu 1. září a propršely.

Poslední letošní FT byly vzhledem k bohatému doprovodnému programu až do 14.00. Minigastrofestival v režii MV Cateringu měl tři ukázky přípravy jídel: Čočkový dhal – veganské jídlo, Libanonský tabbouleh a grilovaná kuřecí prsa, netradiční kuřecí pánev s cuketami. K přípravě jídel poskytli trhovci z FT zdarma: zeleninu, koření, anglickou slaninu a máslo. Své kuchařské umění předvedl Bohuslav Rasocha z MV Cateringu Havlíčkův Brod.
Doprovodný program pro děti zajistilo brodské Mateřské centrum Zvoneček. Přijeli tradiční farmáři a prodejci. Poprvé se na FT prezentovala Kavárna Ve vile a Minipivovar Čechovka. Jedná se o podnikatele z Havlíčkova Brodu. Hudební příznivci byli potěšeni vystoupením kapel: AT TIME, UC a AT TIME. Velký úspěch měla dobročinná akce Zumba pro Viktorku.
„Letošní FT považujeme za úspěšné. Děkujeme všem farmářům, trhovcům, hudebníkům i ostatním lidem, bez kterých by nešlo trhy uspořádat,“ uvedla Alena Čechová a Lída Říhova, pořadatelky FT. Kdo bude pořádat FT v roce 2019 se dnes neví, protože vše závisí na výběrovém řízení. Doufejme, že se pořadatelky Alena Čechová a Lída Říhová o pořádání trhů budou znovu ucházet.

  • Facebook
  • Twitter