Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Nazareth se vrací do Havlíčkova Brodu

/
/
/
642 Zobrazení



V Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě vystoupí v pátek 7. dubna skotská rocková skupina Nazareth. Mnoho příznivců legendární skupiny Nazareth si určitě vzpomene na její koncert v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě ve středu 7. prosince 2011.

Skotská skupina Nazareth tehdy přilákala fanoušky ve směs starší generace, která si připomněla své mládí, když písničky této formace se hrávali na tanečních zábavách v blízkém okolí Brodu v podání kapel Optima nebo Harmonie. Na památném koncertě zahráli Nazareth v sestavě Dan McCafferty – zpěv, Jimmy Murrison – sólová kytara, Pete Agnew – basová kytara a Lee Agnew – bicí. Od té doby došlo ke změnám.

V srpnu 2013 oznámil zpěvák Dan McCafferty, že je kvůli zdravotním potížím nucen ze skupiny odejít. O necelý rok později ho vystřídal skotský zpěvák Linton Osborne, když tuto volbu McCafferty přijal a podpořil. V Nazareth zůstal do února 2015, kdy se novým zpěvákem stal Carl Sentance. Smutná zpráva 8. listopadu 2022 oznámila úmrtí Dana McCaffertyho ve věku 76 let. V letošním roce odehrají Nazareth v ČR čtyři koncerty: Havlíčkův Brod, Brno, Loket a Plzeň.

„V pátek 7. dubna 2023 bude sál otevřený od 19.00, předkapela z Domažlic The Papper Jack zahraje od 20.00 do 20.45, Nazareth pak od 21.15 do 22.30, vstupenky lze zakoupit u nás na pokladně nebo on line v síti TICKETSTREAM, “ uvedl Antonín Axman, ředitel KD Ostrov Havlíčkův Brod.

Skupina Nazareth určitě zahraje staré osvědčené hity Love Hurts, Sunshine, Dream On, Razamanaz a nějakou skladbu z posledního alba Surviving The Law vydaného15. dubna 2022.

Vzpomínka na koncert v Havlíčkově Brodě 7. prosince 2011

  • Facebook
  • Twitter