Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Kryštof ráda koncertuje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
583 Zobrazení



Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě se v pátek 3. března stane svědkem koncertu skupiny Kryštof, který je součástí Halywůd Club Tour 2023. Skupina Kryštof v roce 2021 vydala osmé řadové album Halywůd.

Z tohoto alba se v rádiích nejvíce hrají skladby Co bude pak, Hned teď (pojď být světlometem), Halywůd, Do nebe se propadám a Hvězdáři.

Halywůd Club Tour 2023 je odložená premiéra nového alba. Skupina Kryštof zahraje v 17 městech v ČR. Většina koncertů už je vyprodaná a Havlíčkův Brod patří mezi ně. Mnoho příznivců zpěváka Richarda Krajča a skupiny Kryštof si vzpomene na koncert v KD Ostrov uskutečněný ve čtvrtek 3. března 2016 v rámci turné k desce Srdcebeat. Tehdy Richard Krajčo si přinesl na pódium nafukovací člun a podal ho nad hlavy fanynkám do prvních řad. Vysvětlil, že se pomocí něho v moři hlav a rukou potřebuje dostat ke konci sálu ke zvukařům, což se podařilo. Richard Krajčo rád koncertuje v Havlíčkově Brodě.
„Začátky skupiny Kryštof nebyly lehké. Někdy v roce 2004 jsme měli koncert v Brně a přišlo na nás pár lidí. Pak následoval koncert v Havlíčkově Brodě ve Vagónu, který už neexistuje, na který přišlo dvě stě fanoušků a připadali jsme si jako hvězdy,“ vzpomíná Richard Krajčo. Od té doby jsou koncerty v Havlíčkově Brodě vyprodané. „V pátek 3. března bude sál KD Ostrov otevřen od 18.00, v 19.00 vystoupí předkapela Topol a ve 20.00 začíná Kryštof,“ uvedl Antonín Axman, ředitel KD Ostrov. Koncert pořádá agentura ZL Production, s. r. o.

  • Facebook
  • Twitter