Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavská nemocnice shání fyzioterapeuty a rehabilitační lékaře, nastoupit mohou ihned

/
/
/
595 Zobrazení



Smysluplná práce, ve které pomáháte vracet se lidem do běžného života. Potřebují je pacienti po úrazech, cévních mozkových příhodách, nebo po operacích kloubů. Řeč je o fyzioterapeutech, ergoterapeutech a rehabilitačních lékařích. Ty všechny nyní jihlavská nemocnice naléhavě hledá.

Uvedené zdravotníky nemocnice potřebuje k zajištění specializované rehabilitační péče na svém rehabilitačním oddělení, v ambulancích a také na dalších lůžkových odděleních akutní péče. „Kromě toho, že se staráme o naše pacienty, poskytujeme rehabilitační péči také na neurologii, ortopedii a traumatologii, chirurgii, interně nebo kardiologii,“ jmenuje primářka rehabilitačního oddělení Drahomíra Škodová.

Kvalita a dostupnost specializované zdravotní péče, jakou dnes rehabilitace rozhodně je, závisí podle primářky Drahomíry Škodové především na vzdělaných a motivovaných odborných pracovnících. „Zatímco stavební úpravy nebo přístrojovou techniku lze v nějakém časovém horizontu zakoupit, vzdělávání a získávání zkušeností specializovaného zdravotníka trvá mnoho let. Proto své kvalitní zaměstnance považujeme za takzvané rodinné stříbro, na kterém stojí úroveň naší péče poskytované pacientům.“

Jihlavská nemocnice může zdravotníkům nabídnout práci v prostředí dobře fungující a odborně vyspělé nemocnice, v dobrém kolektivu, kde je přátelská atmosféra a pozitivní osobní motivace. „V individuálních případech můžeme zaměstnancům vyjít vstříc například i v otázkách přizpůsobení pracovní doby jejich potřebám,“ dodává ředitel Lukáš Velev. Aktuálně rehabilitační oddělení shání do kolektivu fyzioterapeuty, lékaře a ergoterapeuty.

  • Facebook
  • Twitter