Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kamion omezil dopravu na 112. kilometru dálnice D1 na Vysočině

/
/
/
792 Zobrazení



V sobotu v 25. ledna okolo sedmé hodiny ranní havaroval na 112. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu kamion, na místě zasahovali profesionální hasiči z Jihlavy.

„Kamion skončil po nehodě převrácený mimo dálniční těleso. Zraněného řidiče si do své péče převzali zdravotníci. Při nehodě došlo k masivnímu úniku nafty. Hasiči uniklou naftu na místě likvidují speciálním sorbentem. Naftu z nádrží kamionu přečerpávají do sudů. O situaci na místě zásahu byli informováni zástupci orgánů životního prostředí,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že vyproštění kamionu a přeložení převáženého nákladu konzerv kukuřice provedla specializovaná firma.

„U dopravní nehody kamionu na 112. kilometru dálnice D1 zasahovaly dvě posádky záchranné služby s lékařem. Zdravotníci na místě ošetřili lehce zraněného řidiče, kterého následně transportovali na urgentní příjem jihlavské nemocnice,“ dodal Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter