Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kamila Pokorná představí na knižním veletrhu svou knihu Kluci a holky z mateřské školky

/
/
/
431 Zobrazení



Nakladatelství Jiří Šandera ve spolupráci s autorkou a ilustrátorkou Kamilou Pokornou na pátek 6. října od 10.15 připravilo pro děti z prvních tříd hravou besedu s využitím nově vydané knihy Kluci a holky z mateřské školky. Beseda nabízející dětem seznámení se znalostmi, o kterých by už měly mít povědomí, je součástí letošního Podzimního knižního veletrhu v Havlíčkově Brodě.

Program zaměřující se primárně na vzpomínání na školku je vhodný nejen pro prvňáky, ale také pro předškolní děti. Přítomní dospělí mohou načerpat inspiraci k tomu, jak se zmíněnou knihou doma pracovat při čtení se svými nejmenšími.

Kniha Kluci a holky z mateřské školky nabízí příběhy holek a kluků ze školky, které doplňuje i několik říkanek, hádanek a naučných her. Díky tomu lze knihu nejen číst, ale také využívat jako návod a prostředek ke hraní. Mimo jiné se děti naučí hrou rozeznávat barvy, využívat semafory na přechodu pro chodce nebo přát svým maminkám k svátku.

Ilustrátorka Kamila Pokorná ve spolupráci s nakladatelstvím Jiřího Šandery vytvořila tři knihy a pracuje nyní na čtvrté. Při práci s dětmi ve školce získala cenné zkušenosti, které jí pomáhají mimo jiné i v tvorbě knih určených pro danou věkovou skupinu. V hlavním programu besedy tudíž ukáže na nejnovější vydané knize, jak děti její pomocí správně motivovat a zaujmout.

Beseda se bude konat na již třicátém třetím ročníku Podzimního knižního veletrhu v Havlíčkově Brodě, který se uskuteční 6. a 7. října v Kulturním domě Ostrov a v Krajské knihovně Vysočiny. Veletrh každoročně nabízí nejen možnost nákupu knih od nejrůznějších nakladatelství, ale také doprovodný program zahrnující i setkání s autory knih na besedách nebo u stánků jednotlivých nakladatelství. Dvoudenní vstupenka stojí 90 Kč a kromě neomezeného počtu vstupů na veletrh platí i do Galerie výtvarného umění a Muzea Vysočiny

Více informací naleznete na: www.hejkal.cz.

Úvodní foto: Kamila Pokorná, nakladatelství Jiří Šandera

  • Facebook
  • Twitter