Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky havárie mezi Habry a Kamenem na Havlíčkobrodsku

/
/
/
411 Zobrazení



V neděli 1. října došlo u Habrů na Havlíčkobrodsku k dopravní nehody, ke které došlo deset minut po páté hodině odpoledne na silnici I/38 mezi Kamenem a Olšinkami. Policisté vyzývají případní svědky nebo řidiči, kteří místem projížděli, aby poskytli informace k okolnostem dopravní nehody.

„Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že řidička osobního vozu Peugeot strhla řízení, aby zabránila střetu s protijedoucím osobním vozem modré barvy, které předjíždělo kolonu ve směru od Kamene. Při úhybném manévru dostala smyk, přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím motocyklem Honda. Po srážce byla vozidla odhozena na svodidla. Řidič modrého osobního vozu v jízdě pokračoval.
Při dopravní nehodě se zranili oba řidičů. Dechové zkoušky vyloučily u řidičů požití alkoholu,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová. Policisté provedli šetření, ohledání a zadokumentování. Při dopravní nehodě došlo k předběžné škodě za více než 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté nadále šetří.

„Žádáme svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ dodala Michaela Lébrová.

Úvodní foto: Místo havárie, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter