Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kadeti softbalových Hrochů vítězi Memoriálu Mika Stapletona

/
/
/
835 Zobrazení



Ve středu 26. a ve čtvrtek 27. srpna se účastnili havlíčkobrodští softbalisté tradičního mládežnického turnaje v Praze Memoriálu Mika Stapletona, legendárního trenéra české mužské reprezentace.

V minulosti už Hroši dokázali na turnaji zvítězit v kategorii juniorů i žáků, ale trofej z kadetů jim až do letošního ročníku unikala. Proto tentokrát soustředili všechny síly právě do této věkové kategorie a turnaj suverénně ovládli.
„V základní skupině porazili nejdříve domácí Joudrs Praha, následně i první ze dvou výběrů České republiky do 16 let a zajistili si přímý postup do semifinále. V něm po výborném pálkařském představení rozstříleli Žraloky z Ledenic 11:1 a ve večerním finále nastoupili proti druhému výběru české kadetské reprezentace,“ uvedl Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu. Podle jeho slov tým pro tento turnaj stáhl z reprezentací všechny svoje hráče a ve finále tak byl jasným favoritem. „Roli v utkání bohatém na odpaly i body hráči potvrdili a zvítězili 15:6. Benjamínek týmu Ondřej Zborovský zaznamenal v turnaji tři homeruny včetně finálového zápasu a byl po zásluze vyhlášen nejlepším pálkařem turnaje,“ dodal Dušan Šnelly.
Turnaji předcházely výběry do juniorské a kadetské reprezentace ČR a podle očekávání mají Hroši v obou výběrech silné zastoupení.
Do kadetské byli vybráni z celku Hroši Havlíčkův Brod: Štěpán Sychra, Ondřej Zborovský, Tadeáš Tůma, David Wasserbauer, Tomáš Jerml a Jiří Kotlas. Do juniorské pak: Filip Kučírek, Matěj Macas, Jonáš Voráček, Ondřej Wasserbauer a Jonáš Venc.

  • Facebook
  • Twitter