Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Juniorští Hroši v čele softbalové extraligy

/
/
/
305 Zobrazení



Dalšími zápasy pokračovala o víkendu nejvyšší česká juniorská soutěž. Brodští softbalisté zvítězili ve všech čtyřech utkáních a upevnili si vedení v extraligové tabulce. V sobotu Hroši hostili v Hippos aréně Chomutov, v neděli cestovali na jih Čech do Ledenic.

Hroši Havlíčkův Brod – Beavers Chomutov 10:1 a 8:1
Po vyrovnané úvodní směně začali domácí v dalším průběhu naplňovat roli favorita, postupně navyšovali skóre a v páté směně pro sedmibodový rozdíl zápas předčasně ukončili. „V odvetě držel Chomutov jednobodové vedení až do třetí směny. Pak ale naši hráči zabrali a jediným útokem otočili na 6.1. V páté směně opět dosáhli na rozdíl sedmi bodů a zápas tak i podruhé skončil předčasně,“ komentoval sobotní zápasy trenér Dušan Šnelly.

Hroši Havlíčkův Brod – Žraloci Ledenice 14:4 a 3:2 po prodloužení
V přímém souboji o první místo v tabulce extraligy rozhodli Hroši o výsledku prvního zápasu hned úvodním útokem, kdy sedmkrát bodovali. „V dalších směnách navýšili skóre až na desetibodový rozdíl po čtvrté směně a připsali si první výhru. Odveta byla daleko vyrovnanější a dlouho se hrálo bez bodů. Ve čtvrté směně šli naši hráči do dvoubodového vedení, které drželi až do dohrávky zápasu. Tu ale úplně nezvládli a Ledenice na poslední chvíli srovnaly stav zápasu na 2:2. Nakonec jsme rozhodli o druhém vítězství hned v prvním tei-breaku, když na rozdíl od domácích dokázali naši hráči svého běžce dostat na domácí metu,“ uzavřel Dušan Šnelly.

  • Facebook
  • Twitter