Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jiří Bartoška: Prior je jako brambora ve šperkovnici

/
/
/
1666 Zobrazení



Herec Jiří Bartoška přijel v pátek 10. července do Jihlavy, v kině Dukla v Jihlavě uvedl jeden z filmů projektu Tady Vary. Když nemohou diváci do Varů, organizátoři filmového festivalu včetně jeho prezidenta Bartošky jezdí po kinech v regionech.

Slavný herec si stihl prohlédnout Masarykovo náměstí, setkal se s radní pro kulturu Silvií Čermákovou a pochválil Marka Hovorku a jeho Mezinárodní festival dokumentárních filmů.
Otrávil ho ale obchodní dům Prior. Podle jeho slov vypadá na jihlavském krásném náměstí jako brambora ve šperkovnici. Ptal se, za kolik je budova na prodej a slíbil, že Prior koupí a nechá zbourat.


Redakce oficiálního zpravodaje města Jihlavy Ježkovy oči měla možnost si s Jiřím Bartoškou také popovídat. Poslechněte si podrobnosti nejenom o Mezinárodním filmovém festivalu v různých městech Česka a obchodním domu Prior, ale třeba taky příhodu, proč Barťák v pátek netrefil do Sázavy pod Křemešníkem, odkud pochází rod Bartošků.

  • Facebook
  • Twitter