Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavský dopravní podnik posiluje spoje

/
/
/
529 Zobrazení



Dopravní podnik města Jihlava (DPMJ) vypraví další mimořádné spoje do očkovacího centra, od pondělí 12. dubna začnou opět jezdit školní spoje a trolejbusová linka B zajíždí k Motorpalu ve Starých Horách už i na odpolední.
Dopravní podnik města Jihlavy (DPMJ) reaguje na ohlášené rozvolňování opatření a návrat dětí do škol a začne postupně vracet zrušené nebo omezené linky.

Od pondělí 12. dubna pojedou opět všechny spoje označené v jízdním řádu poznámkou jede ve dnech školního vyučování. „Moc bychom si přáli, aby tyto spoje jezdily až do letních prázdnin a školákům přejeme hodně úspěchů,“ uvedl předseda představenstva DPMJ Radim Rovner.

Podle jeho slov se osvědčila i mimořádná linka 44 do očkovacího centra. Další mimořádné spoje na očkování do Hruškových Dvorů vyjedou o víkendu 10. dubna v době mezi 7.30 a 18.20 a v neděli 11. dubna v době mezi 7.30 a 12.20. Ve všední dny obsluhuje očkovací centrum linka 4. Dopravu v MHD po Jihlavě tam i zpět všemi spoji mají lidé v den očkování zdarma. Jízdní řád linky 44 je k dispozici na webu dopravního podniku ZDE.

Na žádost cestujících přidal DPMJ od úterý 6. dubna další posilový spoj linky B z konečné Na Dolech do Starých hor k Motorpalu s příjezdem ve 13.37. „Béčkem už se tak dá pohodlně dostat v pracovních dnech až do Motorpalu i na odpolední směnu bez přestupů na éčko,“ doplnil Radim Rovner s tím, že linka začala jezdit v reakci na podněty od cestujících.

  • Facebook
  • Twitter