Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavská radnice vyšla vstříc i živnostníkům

/
/
/
726 Zobrazení



Po dobu mimořádných opatření vyhlášených vládou České republiky bude živnostenský úřad v Jihlavě akceptovat oznámení o přerušení provozování živnosti e-mailem bez zaručeného elektronického podpisu na adresu epodatelna@jihlava-city.cz.

„V podání je třeba uvést osobní údaje, jako je jméno, příjmení, bydliště a datum narození, dále identifikační číslo osoby a dobu přerušení všech živností. Dovolím si však upozornit, že přerušení nelze učinit zpětně,“ uvedl vedoucí živnostenského úřadu Jan Kubišta.

Společně s tímto podání může podnikatel oznámit ukončení samostatné výdělečné činnosti vůči správě sociálního zabezpečení a svojí zdravotní pojišťovně. V textu musí být tato informace zřetelně uvedena, spolu s názvem příslušné zdravotní pojišťovny.

Podání lze také stále zasílat tradičním způsobem i do datové schránky, a to pod pod ID jw5bxb, poštovní přepravou nebo e-mailem se zaručeným elektronickým podpisem.

Odpovědi na nejčastější dotazy podnikatelů ohledně aktuálních opatření.

  • Facebook
  • Twitter