Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavská kožní lékařka slaví celostátní úspěch

/
/
/
285 Zobrazení



Poprvé za sto let se stala členkou výboru České dermatovenerologické společnosti lékařka z Vysočiny. Téměř 900 členů společnosti mohlo rozhodnout, koho vyberou do jedenáctičlenného výboru ČDS pro léta 2023-2027. Kandidovalo více než 40 lékařů, mezi nimi i řada profesorů a docentů, přednostů klinik a oddělení krajských nemocnic. Zvolena byla také lékařka jihlavské nemocnice Zuzana Nevoralová.

Lékařka Zuzana Nevoralová, je zástupkyní primářky a vedoucí Akné poradny kožního oddělení Nemocnice v Jihlavě. Spolu s ní bylo zvoleno ještě dalších deset lékařů z celé České republiky, především z Prahy. Lékařka je aktivní také v Nemocnici Jihlava, je místopředsedkyní etické komise a tajemníkem vědecké rady Nemocnice Jihlava a tajemníkem Jihlavské medicínské akademie. Pravidelně píše články do odborných časopisů a aktivně se účastní řady českých i zahraničních kongresů. Podílí se na vzdělávání nejen kožních, ale i obvodních lékařů (pro dospělé I pro děti a dorost) a lékárníků. V červenci letošního roku se jako jedna z mála českých dermatologů aktivně účastnila i světového kongresu s kazuistikami závažných pacientů z Akné poradny.

  • Facebook
  • Twitter