Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava začíná hledat jednatele multifunkční arény

/
/
/
273 Zobrazení



Rada města Jihlavy schválila podmínky výběrového řízení na jednatele budoucí společnosti provozující Horáckou multifunkční arénu. Město chce vybrat toho nejlepšího z nejlepších, protože jeho osobnost bude klíčová pro úspěch celého projektu.

Podmínky výběrového řízení schválili radní města v pondělí 25. září a v nejbližších dnech budou zveřejněny ve všech informačních kanálech města, na pracovních webech, na sociálních sítích, v internetových vyhledávačích a podobně. „Zapojíme také agentury, specializované portály jako např. Jobs.cz a Linkedin nebo zapojíme i tzv. head huntery. Prostě využijeme všechny dostupné možnosti, abychom našli co nejlepšího manažera,“ řekl primátor Petr Ryška. Výběrové řízení podle jeho slov poběží v následujících šesti týdnech. „Osobnost jednatele bude naprosto klíčová, aby byl projekt arény úspěšný. Chceme najít nejlepšího z nejlepších, čemuž bude odpovídat i ohodnocení a další nabízené benefity,“ říká radní a manažer výstavby arény David Beke.

Jednatel by měl mít vysokoškolské vzdělání a minimálně pětiletou zkušenost práce ve vedoucí funkci a měl by znát příslušnou legislativu. Jeho velkou výhodou by byla zkušenost s vedením obdobné organizace. Měl by mít také přehled o ekonomických zásadách řízení obchodní společnosti, organizační schopnosti, velmi dobré komunikační, prezentační a řídicí dovednosti a kultivovaný mluvený i písemný projev. Podmínkou je i psychická odolnost vůči stresu.

Město novému manažerovi haly nabízí odpovídající finanční ohodnocení, prémie až do výše 30 % z roční odměny, služební automobil, mobilní telefon a notebook nebo možnost získání bydlení v Jihlavě. Jednatel by měl nárok i na měsíční odměnu v době pracovní neschopnosti a po dvou letech ve funkci také na odstupné ve výši šestinásobku měsíční odměny.

Podrobnější informace ohledně pozice jednatele budoucí obchodní společnosti podá radní města a manažer výstavby arény David Beke. „Ideální by bylo mít jednatele vybraného do konce roku tak, aby v únoru 2024 mohlo zastupitelstvo schválit založení nové obchodní společnosti. Na vynikajícího manažera si však rádi počkáme i delší dobu. Ne každý profesionál se může uvolnit tak rychle ze stávajícího zaměstnání,“ uvědomuje si David Beke.

Jakmile budou zveřejněny veškeré detaily k výběrovému řízení, najdou je uchazeči také na pracovním webu města Jihlavy.

  • Facebook
  • Twitter