Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jednadevadesátiletý řidič škodovky nepřežil srážku s dodávkou

/
/
/
1211 Zobrazení



V pátek 21. dubna okolo čtrnácté hodiny došlo na silnici I/34 mezi Havlíčkovým Brodem a Českou Bělou v prostoru křižovatky se silnicí třetí třídy číslo 01837 u Dvorců k čelnímu střetu osobního a dodávkového auta. Jednadevadesátiletý řidič z osobního vozu utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem.

„Podle prvotního šetření na místě dopravní nehody se řidič osobního vozu Škoda Felicia, který jel po silnici ve směru od Havlíčkova Brodu, začal z dosud nezjištěných příčin na silnici otáčet zpět směrem na Havlíčkův Brod a přitom vjel do jízdní dráhy dodávce Citroen Jumper a došlo ke střetu. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod. Řidič dodávky se nezranil. Policisté u něho dechovou zkouško vyloučili požití alkoholu před jízdou. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter