Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jazzový vánoční koncert Prime Time Voice

/
/
/
650 Zobrazení



Vánoční koncert vokálního tria s doprovodem akustického jazzového tria se koná ve čtvrtek 6. prosince v Národním domě v Třebíči od 19.00.

Koncert je kombinací stálého repertoáru obohaceného o vánoční swingovou skladbu I. Berlina či o vánoční píseň z repertoáru amerického písničkáře J. Taylora a výběru z cyklu Ať rosa z nebes sestoupí, neotřelých novodobých koled autorů Jaroslava Šimíčka a Petra Motýla. Jde o křehký, průzračný cyklus nových vánočních písní a zpěvů s hravou a nápaditou instrumentací a rozličnými prvky aranžmá – od klasických po jazzové. Dílko mapující dobu od Adventu až po Tři Krále, kterému nechybí půvab ani jemný humor – hudební i slovní, je upraveno oproti původnímu třináctičlennému obsazení speciálně pro Prime Time Voice a v roli instrumentalistů se představí i zpěvačky.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 nebo přes e-vstupenku na www.mkstrebic.cz.

  • Facebook
  • Twitter