Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jarní slavnosti v Lípě

/
/
/
1111 Zobrazení



Lipské jarní slavnosti se konají v sobotu 11. května v Lípě u Havlíčkova Brodu. Program odstartuje ve 13.00 přátelským fotbalovým utkáním Arabela teamu s lipskými fotbalisty.

Od 14.00 bude hrát dechová kapela Vysočanka z Brtnice a následuje vystoupení klauna Pupy. Od 16.00 se můžete těšit na Arabela show, kdy se představí Standa Hložek, Pavel Roth, Kamil Emanuel Gott, Tomáš Löbl a Petr Poláček (zpěváci z muzikálu Děti ráje), herci a moderátoři Petr Vojnar, Jiří Rámeš, Jaroslav Sypal (por. Hrubec z trilogie Polda), Leoš Noha („Dobjej“ z Okresního přeboru) a fotbalová legenda Jan Berger. Do pozdních nočních hodin se pak postará o dobrou náladu mixem dechovek a tanečních písní kapela Rose band HB.
Program celé odpoledne nabídne pro děti loutkovou pohádku Sněhurka a sedm trpaslíků, tvořivé dílny, skákací hrad, bodyzorbing, lezeckou stěnu, malování na obličej a různé soutěže. Velký zájem bývá tradičně o chleba s čerstvým máslem, které si sami můžete utlouct v dřevěné ruční máselnici nebo si zkusit točení hlíny na kruhu.
„Slavnosti pokračují v neděli 12. května od 14.00 školní akademií, kterou si připravili žáci ze Základní a mateřské školy Bohuslava Reynka v Lípě,“ upřesňuje za pořadatele starosta obce Jiří Kunc.

Slavnosti se konají v sobotu 11. května od 13.00 do 23.00 v prostorách areálu TJ Sokol Lípa. Vstupné je dobrovolné. Pořadatelem akce je Obec Lípa ve spolupráci s místními spolky.
Více informací na ww.obeclipa.webnode.cz.

  • Facebook
  • Twitter