Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ivan Hlas a Žalman na Festivalu Folková Lípa v Lípě u Havlíčkova Brodu

/
/
/
546 Zobrazení



V sobotu 29. října hostí sokolovna v Lípě u Havlíčkova Brodu čtvrtý ročník Festivalu Folková Lípa, na kterém vystoupí mimo jiné Žalman a Ivan Hlas.

Čtvrtý ročník Folkové Lípy proběhne v sobotu v sále místní sokolovny od 16.00, kdy vystoupí folková legenda Žalman a spol. Pavel Žalman Lohonka patří mezi české folkové legendy a je jedním z tvůrců, kteří ovlivnili dnešní podobu české folkové scény.
Další účinkující je kapela Jen tak tak, jejichž radost z dobré muziky, se jistě přenese na všechny posluchače. Black Uganda Choir je netradiční sdružení vícehlasého zpěvu, jehož většina repertoáru je a-capella.
Druhou polovinu festivalu zahájí písničkářka Rejka Balcarová, dále vystoupí kapela Rendez-fou z Jihlavska, která často bývá přirovnávána k Zuzaně Navarové a kapele Nerez.
V závěru festivalu zahraje Ivan Hlas trio a poslední kapelou bude Přístav z Brna, který patří ke stálým tvářím folkové scény. Věnuje se akustické muzice podpořené vícehlasým vokálem.
O zvuk a světla se na Folkové Lípě stará Sound24 alias Pepa Balcar, Michal Bechyně a Rejka Balcarová. Průvodním slovem již tradičně provází Jirka Holoubek, kterého znají milovníci folku ze Spirituál kvintetu nebo jako moderátora Českého rozhlasu Dvojky.
Pořadatel akce je Obec Lípa a Spolek TILIA.

  • Facebook
  • Twitter