Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Husova ulice v Havlíčkově Brodě se od pondělí uzavře, čeká ji oprava povrchu

/
/
/
897 Zobrazení



V Husově ulici v Havlíčkově Brodě budou od 19. do 30. dubna probíhat práce na opravě povrchu komunikace v úseku od křižovatky s Horní až po křižovatku s Masarykovou ulicí u zdravotnické školy. Nevyhovující živičný povrch nahradí vrstva z asfaltobetonu. Práce budou spojeny s dopravním omezením.

„Povrch ulice Husova vykazuje dlouhodobě špatný technický stav a je již delší dobu zahrnuta mezi vozovky určené pro celoplošnou opravu. V několika posledních letech byla tato strategicky umístěná komunikace využívána jako objízdná trasu při jiných opravách, proto nebylo vhodné provést její uzavírku. V letošním roce v průběhu dubna proběhne kompletní oprava jejího povrchu,“ upřesnil vedoucí odboru rozvoje měst Josef Beneš a dodal, že budou zároveň opraveny vodovodní vpustě a obnoveno vodorovné dopravní značení.

Práce si vyžádají dopravní omezení pro řidiče i cestující městské hromadné dopravy. „Ulice Beckovského bude od křižovatky s ulicí Havlíčkova zobousměrněna. Horní patro parkoviště naproti budově Policie ČR nebude po dobu uzavírky v provozu. Na parkoviště u obchodního domu Alej se řidiči dostanou pouze z ulice Havlíčkova. Zastávky MHD z Husovy ulice budou přesunuty do ulice Sídliště Pražská. Průchod pěších omezen nebude,“ vysvětlil vedoucí odboru dopravy Martin Stehno. Za práce, které potrvají do pátku 30. dubna, zaplatí město zhruba 1,1 milionu korun.

Více informací na: www.muhb.cz

Fotoreportáž Libor Blažek

  • Facebook
  • Twitter