Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hudba Praha & Michal Ambrož potěšili hudební fanoušky

/
/
/
1645 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě se v pátek 26. dubna stal dalším místem turné Michala Ambrože a Hudby Praha, které je v rámci vydání nového alba.

Pod názvem Hudba Praha & Michal Ambrož je deset písní produkované spoluhráči Michala Ambrože: Radovan Jelínek, Matěj Belko a Michal Pelant. Role supervizora se ujal David Koller.

Celé nové CD bylo odehráno v brodském klubu Oko a pak následovala přestávka v avízované a dodržené délce 15 minut. V druhé polovině koncertu zazněly všechny zásadní hity Hudby Praha jako Špinavý záda, Pal vocuď, Srdeční příběh nebo Máma, táta. Michala Ambrože doprovodili noví spoluhráči: kytaristé Radovan Jelínek a Michal Pelant, klávesista a kytarista Matěj Belko, baskytarsta Jakub Vejnar, bubeník Martin Kopřiva, saxofonista Jakub Doležal, zpěvačky Tereza Kopáčková a Veronika Vítová.

Obecenstvo si pochopitelně vyžádalo i přídavky.

Příznivci Michala Ambrože odcházeli domů z koncertu spokojeni a určitě jim nevadilo, že nedošlo ke slíbenému křtu nového alba.

  • Facebook
  • Twitter