Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hroši

/
/
/
390 Zobrazení



Většina týmů klubu Hroši Havlíčkův Brod odehrála o uplynulém víkendu své mistrovské zápasy a ve většině případů si se svými soupeři hráči poradili.

Nejmladší tým v kategorii U9 Rookieball nenašel přemožitele na hřišti pražských Eagles, když Hroši postupně zdolali Joudrs Praha 13:12, Eagles Praha 20:16, Pardubice 15:10 a remizovali s Berounem 15:15.
„Do hroší historie se zapsaly brodské žákyně, které jako první dívčí tým v klubu dokázal zvítězit v mistrovském turnaji, když ve finále Ligy žákyň zvítězily brodské dívky nad Ledenicemi 8:7 po prodloužení.
Kadeti odehráli v Praze 2.kolo Superligy a došli až do finále, kde ale nestačili na tým Joudrs Praha,“ komentoval úspěch dívek trernér Dušan Šnelly.

V domácí Hippos aréně se představil první tým Hrochů. Muži v české nejvyšší soutěži přivítali v sobotu 14. května Břeclav a v neděli Žraloky z Ledenic.

Hroši Havlíčkův Brod – Locos Břeclav 1:3 po 2. pr. a 0:11

Proti největšímu favoritu letošního ročníku extraligy podali Hroši v první zápase doslova heroický výkon, a nakonec je od výhry dělilo jen trochu toho štěstí. „Zápas byl o to pikantnější, že za Břeclav zápas odházel Michal Holobrádek, který hájil barvy Hrochů uplynulých deset let. Jeho nástupce šestnáctiletý Matěj Macas se rozhodně nenechal zahanbit a byl našemu seniorskému reprezentačnímu nadhazovači důstojným soupeřem. V normální hrací době skončil zápas po sedmi směnách 0:0, když v dohrávce zápasu po odpalu Petra Kučírka sahali Hroši po vítězství,“ dodal Dušan Šnelly.
V prvním prodloužení oba týmy dokázaly jednou skórovat, a tak výhru zachránila favoritu až holandská akvizice Javier Enrique dvoubodovým odpalem v druhém prodloužení. Druhý zápas byl již jasnou záležitostí Břeclavi.

Hroši Havlíčkův Brod – Žraloci Ledenice 3:1 a 5:6

To, co nevyšlo Hrochům v sobotu dokázali v neděli proti úřadujícímu mistru Žralokům Ledenice. „Téměř bezchybná hra v obraně a opět výborný výkon Matěje Macase přinesl domácímu týmu nečekanou výhru. Skóre zápasu otevřel homerunem Petr Kruntorád, který o dvě směny později zařídil i druhý bod našeho týmu. Na 3:0 zvýšili hráči v páté směně. Hosté pouze korigovali homerunem Patrika Kopečného na konečných 3:1,“ komentoval Dušan Šnelly.
V odvetě Hroši rychle vedli 3:0, ale soupeř dokázal srovnat po chybě v obraně Hrochů na 3:3. Hroši šli ještě jednou do vedení po čtvrté směně 5:3. Ledeničtí ale v páté otočily tříbodovým homerunem na 5:6 a jednobodový náskok udržely až do konce zápasu.

  • Facebook
  • Twitter