Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hroši v semifinále vedou, rozhodnuto ale není

/
/
/
554 Zobrazení



Semifinálovou sérii české nejvyšší softbalové soutěže mezi havlíčkobrodskými Hrochy a ledenickými Žraloky výrazně ovlivnilo počasí. Ze třech plánovaných zápasů se o prodlouženém víkendu odehrálo pouze jediné utkání.

Nejdříve se odložil sobotní zápas v Ledenicích pro nezpůsobilé hřiště, v neděli 27. září odpoledne se podařilo odehrát zápas v Hippos aréně, aby v pondělí 28. září byly pro déšť zrušeny oba zápasy v Ledenicích.
Hroši i přes řadu absentujících hráčů v domácím zápase uspěli a ujali se v sérii vedení 2:1 na zápasy. Pokračování je naplánováno na středu 1. září a čtvrtek 1. října od 19.30 v jihočeských Ledenicích.

Hroši Havlíčkův Brod – Žraloci Ledenice 4:3
Před letos rekordně zaplněnou Hippos arénou měli domácí Hroši raketový start do zápasu. „Hned první pálkař David Mertl odpálil nekompromisně za plot a poslal nás do vedení 1:0. Ledenice ve druhé směně odpověděli stejnou mincí a homerun za dva body si připsal Kryštof Effenberk. Následně hosté zvýšili své vedení na 1:3 a s námi to v tu chvíli nevypadalo nejlépe. Ve třetí směně se opět a tentokrát definitivně měnilo skóre. Nejdříve bratrská dvojice Lukáš a Jan Hospodkovi zařídila snížení na 2:3, následně se dvoubodovým homerunem prezentoval Tomáš Klein a naši hráči šli podruhé v zápase do vedení 4:3. Tentokrát výborně pracující defenziva Hrochů v čele s nadhazovačem Michalem Holobrádkem jednobodový náskok udržela až do konce a my jsme se ujali vedení v sérii 2:1 na zápasy,“ popsal Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.
O soupeři Chomutova, který si zajistil finále už v úterý v televizním zápase, se rozhodne během tohoto týdne.

  • Facebook
  • Twitter