Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hroši se o víkendu utkají s Tempem o extraligový bronz

/
/
/
226 Zobrazení



Přestože i ve třetím semifinálovém zápase byli brodští softbalisté favorizované Břeclavi vyrovnaným soupeřem, na výhru to nestačilo a po výsledku 0:2 podlehli celkově 0:3 na zápasy (0:1, 4:6, 0:2). Sezona pro ně ale ještě nekončí, o víkendu sehrají s pražským Tempem sérii o bronzové medaile.

Hraje se na dva vítězné zápasy a Hroši začínají v sobotu 7. října na hřišti soupeře. V neděli 8. října pak sehrají v Hippos aréně od 15.00 druhý zápas a od 17.00 případné třetí rozhodující utkání. Bez ohledu na to, jak série dopadne mají Hroši už nyní jistou účast v Super Cupu v příštím roce, protože Břeclav, co by vítěz letošního ročníku má v tomto mezinárodním poháru účast jistou. Zbývající místa pro ČR tak připadnou všem ostatním semifinalistům extraligy. Hroši i proto odehrají sérii s Tempem už bez svých zahraničních posil s výhradně svými hráči.

  • Facebook
  • Twitter