Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov jedno vítězství od postupu do semifinále play-off

/
/
/
376 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod udělali další důležitý krok k postupu do semifinále play-off české extraligy. Obhájci mistrovského titulu ovládli i druhé utkání čtvrtfinálové série s TTC Ostrava 2016. Tentokrát zvítězili v ostravské hale Černá Louka hladce 3:0, když o body havlíčkobrodského týmu se rovnou měrou podělili Pavel Širuček, Tomáš Tregler a Tomáš Martinko.

Čtvrteční zápas v Ostravě měl dlouho podobný scénář jako úvodní úterní dějství této čtvrtfinálové série v Havlíčkově Brodě. Pavel Širuček a Tomáš Tregler opět s přehledem získali úvodní body HB Ostrov, když své soupeře Jakuba Kleprlíka respektive Filipa Delinčáka porazili shodně ve třech setech. Následující souboj generací mezi Petrem Korbelem a Tomášem Martinkem ale přinesl změnu. Dvacetiletý havlíčkobrodský mladík tentokrát zvládl partii s českou legendou. Klíčovým okamžikem byla koncovka třetí sady, v níž měli oba hráči několik setbolů. Nakonec se radoval Tomáš Martinko, jenž přidal vítězný bod HB Ostrov Havlíčkův Brod. Obhájci mistrovského titulu tak jsou jeden vítězný zápas od postupu do semifinále.

Čtvrtfinálová série mezi HB Ostrov Havlíčkův Brod a TTC Ostrava 2016 pokračuje v sobotu 1. dubna v 18.00, kdy se v Kulturním domě Ostrov oba týmy utkají potřetí. V případě vítězství si HB Ostrov zajistí postup do semifinále play-off!

Extraliga mužů ve stolním tenise 2022/2023

Čtvrtfinále play-off

2. zápas

TTC Ostrava 2016 – HB Ostrov Havlíčkův Brod 0:3
Jakub Kleprlík – Pavel ŠIRUČEK 0:3 (-6, -6, -8), Filip Delinčák – Tomáš TREGLER 0:3 (-8, -8,- 2), Petr Korbel – Tomáš MARTINKO 1:3 (-7, 12, -15, -8). Stav čtvrtfinálové série: 0:2.

Podrobností k play-off české extraligy mužů ve stolním tenisu najdete zde: https://stis.ping-pong.cz/los-aktualni/svaz-420000/rocnik-2022/soutez-4899/radit-datum

  • Facebook
  • Twitter