Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov jediným týmem bez porážky

/
/
/
840 Zobrazení



Po více než tříměsíční koronavirové pauze se opět roztočil kolotoč zápasů extraligy mužů ve stolním tenisu. Favorizovaní stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod vstoupili do restartované soutěže vítězně, když v domácí Birell Aréně porazili SKST Liberec hladce 3:0.

Havlíčkobrodský HB Ostrov proti Liberci splnil roli favorita. Na jeho hráčích nebyla přestávka znát. Trojlístek Michal Obešlo, Dmitrij Prokopcov, Radek Skála si za devadesát minut podruhé v této sezoně poradil s Libercem, tentokrát poměrem 3:0. Po víkendových extraligových zápasech zůstal HB Ostrov už jediným týmem bez porážky, neboť jeho největší konkurent TTC ENFIREEX Ostrava klopýtl v Praze, když prohrál s El Niněm 1:3.

Třetí bod HB Ostrov vybojoval Radek SKÁLA po výhře 3:0 nad Davidem Průšou

Extraliga mužů ve stolním tenisu dohání zápasové manko, a tak pokračuje v rychlém tempu. Tento týden jsou na programu další dvě kola. HB Ostrov nejprve v pátek 15. ledna od 18.00 přivítá ve své Birell Aréně celek TJ Ostrava KST. V sobotu 16. ledna pak v poněkud netradičním čase v 16.00 sehrají havlíčkobrodští stolní tenisté v Hradci Králové utkání s domácím Sokolem.

Z pátečního zápasu s Ostravou bude HB Ostrov opět zajišťovat komentovaný přenos na YouTube, jako tomu bylo minulý týden při utkání s Libercem.
Odkaz na přenos ZDE.

Extraliga mužů ve stolním tenisu 2020/21

  1. kolo

HB Ostrov Havlíčkův Brod – SKST Liberec 3:0
Michal OBEŠLO – Michal Blinka 3:1 (10, -8, 10, 14), Dmitrij PROKOPCOV – Jakub Seibert 3:0 (7, 9, 11), Radek SKÁLA – David Průša 3:0 (5, 6, 10).

  • Facebook
  • Twitter