Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Házení sekerou v sobotu v Humpolci

/
/
/
717 Zobrazení



V Humpolci se v sobotu 11. září od deseti hodin se bude v parku Stromovka házet oboustrannou sekerou na cíl. Všichni závodníci prošli nominačními a kvalifikačními koly a probojovali se tak až do finále ČR do Humpolce.

Hází se sekerou na terč, který je od závodníka vzdálený 6,1 m a je ve výšce 152 cm. Kolem třetí hodiny odpoledne bude vyhlášení vítězů a poté následuje program ve stejném stylu, který potěší děti i dospěláky, kteří mají rádi western, kovboje a vše kolem Divokého Západu.

Návštěvníci se mohou těšit na ukázky práce s lasem, bičem i kvéry, proběhne výuka práce s honáckým bičem a také chytání dobytka, uvidíte příchod US Artiléry a ohluší vás výstřel z děla a nebude chybět ani scénka na šibenici.

Od šesti hodin navečer zahraje mexická kapela Mariachi Espuelas a nakonec zazní písničky a gospely v podání Ireny Budweiserové a Jakuba Racka.

Podrobný program na www.infohumpolec.cz.

  • Facebook
  • Twitter